zaterdag 28 november 2009

Nachttocht met pepernoten en Jouster kruidenbitter

Vele weken geleden kwamen Paco en Cathelijne met de uitnodiging voor een nachttocht op de ATB en vertrek vanaf hun adres. Op 27 november moest het gebeuren. Nu dan... vrijdagavond 27 november. De hele week veel regen gehad, maar Paco had ons verzekerd van een droge avond.

Zo werd er vrijdag de 27ste nog even druk heen en weer gemaild en gebeld om de bevestiging bij elkaar te zoeken dat we toch echt als ware bikkels in het donker de modder in het bos van Oranjewoud op de ATB zouden trotseren. Tussen 20:00 en 20:30 verzamelden we bij Paco en Cath. Nog even genieten van een warme choco............Paco, Cathelijne, Marco, Marcel en ik vertrokken om 20:40, terwijl Tineke ons uitzwaaide. De temperatuur was prima, het was droog en het maantje buiten lichtte ons een beetje bij. Het bos was klieder.... Maar wat een geweldige belevenis hebben we genoten. Met allen verlichting op het stuur, hadden we voldoende zicht in het bos. En daar waar je normaal de plassen en modder in het bos een beetje probeert te omzeilen, gingen we nu dwars door alle drek omdat we het toch amper konden zien. HEERLIJK!!!
In een aangenaam tempo fietsten we een mooi rondje Oranjewoud en bleven de botsingen met bomen en het knuffelen van de modderige ondergrond uit. Rond tienen arriveerden we weer bij huize Paco en Cathelijne. Even omkleden en/of douchen en toen wederom aan de heerlijke warme choco met pepernoten en Jouster kruidenbitter. Een super geslaagde, sportieve en gezellige avond. Op naar Schoorl!